Kunststof draaikiepramen

Draaien, kiepen en kantelen met een kunststof draaikiepraam

Een kunststof draaikiepraam is enorm handig in gebruik. Niet alleen omdat je je raam eenvoudig van binnenuit kunt zemen, vooral omdat je er alle kanten mee op kunt. Je kunt een draaikiepraam zowel draaien, kiepen als kantelen.

Het mooiste van alles is nog dat onze draaikiepramen standaard over vier ventilatiestanden beschikken in de kiepstand. Hierdoor bepaal je zelf hoeveel lucht je binnenlaat. Ventileer ook gerust als je niet thuis bent, want het ROTO-beslag voldoet ook in de kiepstand aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Rondom ventileren

Je kunt ook kiezen voor het PADK-beslag. Hiermee kan je naast ‘draaien’ en kiepen’ ook het bewegende deel van jouw raam 6 millimeter naar je toe trekken. Het raam komt dan in z’n geheel een stukje naar binnen waardoor rondom ventilatieruimte ontstaat.

Draaikiepraam met isolerende kozijnen

Jouw kunststof draaikiepraam wordt, net als onze ramen en deuren, speciaal voor jou op maat geproduceerd in de eigen moderne Select Windows fabriek. Vanzelfsprekend in combinatie met isolerende kozijnen. Wij meten de maat van je onderhoudsarme draaikiepraam voor je op en je kunt zelf bepalen welke kleur, structuur en soort isolatieglas je voorkeur heeft. We denken natuurlijk graag met je mee.

Raamdecoratie ín jouw kunststof draaikiepraam

Desgewenst plaatsen we Screenline® raamdecoratie tússen het isolatieglas. Zo hebben vuil, vocht en wind geen vat op je raamdecoratie. Vooral in de keuken of badkamer is het ideaal als je raamdecoratie goed opgeborgen zit. Heerlijk onderhoudsarm.

Voordelen draaikiepramen

  • keuze uit 150 kleuren/structuren;
  • verdekt liggende scharnieren;
  • standaard 4 ventilatiestanden in de kiepstand;
  • handig om je ramen van binnenuit zemen;
  • raamdecoratie tússen het isolatieglas;
  • voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen;
  • 15 jaar garantie op het draaikiepraam, de kleur en de structuur;

Bezoek onze showroom in Steenwijk

Woon je in de buurt van Giethoorn, Meppel, Ossenzijl, Vledder of Havelte en wil je meer weten over onze op maat gemaakte draaikiepramen die standaard voorzien zijn van vier ventilatiestanden? Of ben je gewoon benieuwd naar de kosten van kunststof ramen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bezoek onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk.