Brouwer4U - viert koperen jubileum

Brouwer4U viert koperen jubileum

Brouwer4U viert het koperen jubileum voor al zijn klanten en andere belangstellenden. Het bedrijf in terrasoverkappingen, kozijnen en pelletkachels bestaat 12,5 jaar en organiseert daarom twee Open Dagen op vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2022 aan de Korte Baan 20 in Steenwijk.

In 2010 zijn Monica en Kristian met z’n tweetjes begonnen en in de loop der jaren hebben ze het weten uit te bouwen naar een groot bedrijf met een leuk, vast team van medewerkers. Bastian Tuinstra, zoon van eigenaren Kristian en Monica Brouwer, organiseert de twee Open Dagen. Enthousiast vertelt hij dat het twee dagen worden vol leuke activiteiten voor jong en oud. “Iedereen mag overal in ons bedrijf rondkijken, zodat je een goed idee krijgt wie we zijn, hoe we werken en waar we voor staan.” Daarbij trakteert Brouwer4U op lekkere hapjes en drankjes. Voor de kinderen staat er een springkussen op de parkeerplaats. Veder zullen een aantal vertegenwoordigers producten demonstreren, zoals Kamado zijn keramische barbecues, Weinor zijn zonwering en Roto zijn dakramen.

Start in schoonmoeders schuur

Kristian en Monica raden belangstellenden aan om regelmatig eens op de Facebooksite van Brouwer4u te kijken. Het bedrijf vermeldt daarop alle aanbiedingen en acties, maar blikt in aanloop naar het koperen jubileum ook terug op de afgelopen 12,5 jaar. Zo kun je daar lezen: ‘Wisten jullie dat Kristian is begonnen met een opslag bij zijn schoonmoeder in de schuur? Op 25 mei 2010 heeft hij zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Brouwer Dienstverlening.’ Nog geen jaar later verhuist hij naar een loods aan de Lange Baan 4A en twee jaar later naar een grotere locatie op nummer 17. In 2016 verhuist het bedrijf opnieuw, dit keer naar de Korte Baan 20. Daar hebben Kristian en Monica zelf een pand gebouwd. Een jaar later kopen zij er nog een kavel bij voor een showtuin met overkappingen. Vorig jaar realiseerden zij opnieuw een forse uitbereiding van de werkplaats en de showroom. Een openingsfeestje zat er toen vanwege corona niet in. Dat wil Brouwer4U met de twee Open Dagen graag inhalen.

Middenin de regionale samenleving

Brouwer4U is een echt Steenwijker bedrijf. Lokaal betrokken en we staan middenin de regionale samenleving. We dragen graag ons steentje bij aan de saamhorigheid in de regio. Daarom sponsoren we ook regelmatig sportevenementen en teams, bijvoorbeeld de Skeelerronde, het Wielerspektakel van Steenwijk, de MonkeyFunRun en doen we bijvoorbeeld shirtsponsoring voor het Steenwijker dartteam en bij SV Steenwijkerworld. Verder sponsoren we de entree van VV Steenwijk en het afgelopen jaar de vrijwilligersprijs bij het Sportgala Steenwijkerland.

We leveren een totaalpakket met een topteam

Kunststofkozijn4U Kunststof kozijnen - Teamfoto Brouwer4U

Het aantal medewerkers groeide afgelopen 12,5 jaar flink: van één naar twintig nu. “De allereerste medewerker die we in dienst namen was Wilko  Tammens, die nog steeds bij ons werkt,” vertelt Kristian. Brouwer4U dankt zijn succes volgens hem aan het ontzorgen van de klant. “Wij bieden een totaalpakket, dus niet alleen een overkapping, maar ook een schuifpui, verlichting en terras, zodat je niet naar drie andere bedrijven hoeft te gaan.” In de toekomst wil Brouwer4U nog wat verder groeien. Het bedrijf gaat mee met de nieuwe ontwikkelingen op de markt en wil de mensen met de beste duurzame producten bedienen.

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan naar de Open Dagen op 23 en 24 september aan de Korte Baan 20 tussen 10:00 en 16:00. Meer informatie: www.brouwer4u.nl of volg ons op Facebook