...

Garagedeuren

Voor elke woning een Hörmann garagedeur

Wij werken enkel met A-merken. Dát is dan ook precies de reden dat wij officieel dealer zijn van Hörmann garagedeuren. Zo weten wij zeker dat ú altijd de beste kwaliteit krijgt.

Wij leveren en monteren dankzij Hörmann een breed palet aan garagedeuren met tal van mogelijkheden. U kiest uit verschillende types garagedeuren in de kleur en structuur die u wenst. Handmatig of automatisch. Met vingerprint bediening of met behulp van een afstandsbediening. De keuze is geheel aan u.

Sectionaal garagedeur

De meest voorkomende garagedeur is de sectionaal garagedeur. Deze ruimtebesparende garagedeur trekt zich via het plafond langs een rail verticaal omhoog. Hierdoor kunt u tot pal voor de garage parkeren.

Elektrische garagedeur

De elektrische deur is met een afstandsbediening vanuit de auto te openen. U rijdt bij aankomst zo de garage in. Vooral fijn als het regent of donker is. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u ’s ochtends vroeg of midden in de nacht mensen wakker maakt, want de deur gaat geruisloos open en dicht.

Openslaande garagedeur

Heeft u liever een kanteldeur, een roldeur of openslaande garagedeuren? Dat kan allemaal. Het is maar net hoe u de garage wilt gebruiken, want u kunt er natuurlijk veel meer mee doen dan er enkel de auto stallen. We zien vaak dat garages gebruikt worden als klusplek of opslagplek. Met openslaande garagedeuren verplaatst u eenvoudig een fiets of grasmaaier via de loopdeur. Welke deur u ook kiest, al onze garagedeuren voldoen natuurlijk allemaal aan de veiligheidseisen volgens de DIN-normen.

Voordelen garagedeuren

 • voortreffelijke isolatie;
 • inbraakwerend (binnenvergrendeling of optilbeveiliging);
 • geruisloze bediening;
 • verkrijgbaar in tal van kleuren en structuren;
 • 10 jaar garantie op het deurblad;
 • ruimtebesparende sectionaal deur.

Hörmann garagedeuren actie 2021

Per 1 maart is de RenoMatic garagesectionaaldeur de Hörmann actiedeur van 2021 voor uw garage. Deze garagedeur heeft dubbelwandig geïsoleerde, 42 mm dikke panelen voor een hoge warmte isolatie en goede stabiliteit. de garagedeur is inclusief ProMatic aandrijving met moderne BiSecur-radiotechniek.

de actieformaten voor deze deuren zijn:

 • 2375 x 2000 mm
 • 2375 x 2125 mm
 • 2500 x 2000 mm
 • 2500 x 2125 mm
 • 2500 x 2250 mm

Met zogenaamde M-profilering, Woodgrain in 6 actiekleuren en 3 actiedecors kost deze RenoMatic sectionaal garagedeur slechts € 949,- *

Met zogenaamde L-profilering, Planar in 6 actiekleuren en 3 actiedecors kost deze RenoMatic sectionaal garagedeur slechts € 1149,- *

Meer weten over deze Hörmann actie, laat u informeren in de showroom en vraag naar de actievoorwaarden*

Bezoek onze showroom in Steenwijk

wil je meer weten over de Hörmann garagedeuren? Neem voor meer informatie contact op met Kunststofkozijn4U of bezoek de showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk.