Kunststofkozijn4U Steenwijk - Select Windows Energie Kozijn

Energie Kozijn: kozijn van de toekomst

De extreme kou is uit de lucht, maar het duurt niet lang meer voordat de hitte ons huis weer probeert in te komen. Het Select Windows Energie Kozijn biedt u zowel in de winter als ’s zomers de ideale binnentemperatuur.

We merken al een paar jaar dat de temperaturen steeds extremer worden. Herinnert u zich de extreme hitte van vorige zomer nog? En zulke lage temperaturen als deze winter hebben we lange tijd niet gehad. Om prettig te blijven wonen, is isolatie een groter goed dan ooit.

Renoveren met het Select Windows Energie Kozijn

Als u dan toch gaat renoveren, doe het dan direct goed. Het Energie Kozijn is ideaal voor zowel ramen, deuren als schuifpuien. U heeft nú de mogelijkheid om het beste van het beste te kiezen, laat deze kans niet liggen.

Hoge isolatiewaarde

Het is natuurlijk zowel voor uw portemonnee als voor het milieu hartstikke zonde als de gestookte warmte in de winter via de kieren naar buiten stroomt en dat u in de zomer niet in staat bent de hitte buiten te houden. Met het Energie Kozijn wordt alles anders en dat merkt u aan uw energierekening. De isolatiewaarde van het 7-kamersysteem met aanslagdichting is zó goed dat dit kozijn valt onder ‘passief’ kozijn. Dus een goede stap richting 0-op de meter.

Best isolerende kozijn

Het Energie Kozijn is het best isolerende kunststof kozijn dat er momenteel bestaat. Dit is te danken aan de combinatie van profiel en isolatieglas. In het Hollands Blok profiel en het Hollands Facet profiel past uitstekend triple isolatieglas. Deze combinatie zorgt voor de beste isolatie. Wilt u liever HR++ glas? Geen probleem, maar weet dat u op den duur geen nieuwe kozijnen nodig heeft als u de stap naar triple glas wilt maken.

Kunststofkozijn4U Steenwijk - Select Windows Energie Kozijn - Hollands Facet    Kunststofkozijn4U Steenwijk - Select Windows Energie Kozijn - Hollands Blok

Bezoek onze showroom in Steenwijk

Bent u voornemens uw woning te renoveren, doe dit dan toekomstgericht. Informeer naar het Energie Kozijn. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken aan de Korte Baan 20 in Steenwijk.