Aluminium kozijnen

Behalve kunststof kozijnen, zien we ook veel aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Een aluminium kozijn is strak en vaak architectonisch prachtig. Het materiaal is supersterk en enorm licht.

Aluminium kozijnen: Mooi, duurzaam en modern

Een aluminium kozijn geeft uw woning een chique uitstraling. Afhankelijk van uw smaak en stijl van de woning kiest u uit verschillende kleuren. Net als kunststof kozijnen, zijn kozijnen van aluminium onderhoudsarm. Verdwijnt op den deur de glans? Dan haalt u er een vochtige doek langs. Meer is niet nodig.

Isolerende kozijnen

Het allerbelangrijkste van een aluminium kozijn is toch wel de isolatiewaarde. Net als bij kunststof kozijnen spaart u in de winter aanzienlijk op de energierekening. Zowel HR++ glas als triple glas past moeiteloos in uw kozijn. Reken maar dat u ’s zomers lekker koel zit. Want de kozijnen met isolatieglas werken natuurlijk net zo goed bij warm weer. Handig nu de zomers steeds heter worden.

Aluminium vouwwand

U kunt alle kanten op met aluminium. Draaikiepramen, voordeuren, openslaande deuren, een schuifpui of enkel een klepraampje, het kan allemaal. Zelfs een aluminium vouwwand behoort tot de mogelijkheden. U wandelt zo van binnen naar buiten. Een vouwwand zorgt ervoor dat er veel daglicht uw woning binnenkomt.

Hoogste kwaliteit

Goed om te weten is dat onze aluminium kozijnen veilig, inbraakwerend, onderhoudsarm en duurzaam zijn. Vanzelfsprekend voldoen al onze aluminium kozijnen aan de hoogste kwaliteit. Daar zijn de keurmerken QUALICOAT, VMRG en het Politiekeurmerk Veilig Wonen een bewijs van.

Voordelen aluminium kozijnen

  • strakke uitstraling;
  • isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • 10 jaar garantie;
  • altijd op maat gemaakt;
  • zeer lange levensduur;
  • niet gevoelig voor Uv-straling;
  • zowel geschikt voor HR++ en triple isolatieglas.

Bezoek onze showroom in Steenwijk

Woont u in de buurt van Noordwolde, Oldemarkt, Steenwijk, Giethoorn of Diever en bent u op zoek naar kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact op met Kunststofkozijn4U of bezoek de showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. Ook kunnen wij u meer vertellen over de kosten van kozijnen. Wij maken hiervoor graag een offerte voor u op.