Wie zijn wij

Kunststofkozijn4U kunststof kozijnen - wie zijn wij eigenlijk? Showroom in Steenwijk

Eigenaar Kristian Brouwer runt het bedrijf (onder de naam Brouwer4U) al jaren en hebben een flink netwerk in Steenwijkerland en omgeving. Ze zijn bekend om hun kennis en expertise op gebied van terrasoverkappingen en pelletkachels. In de regio zijn vele veranda’s, tuinhuizen, carports geplaatst, maar ook voor buitenzonwering weten de mensen de showroom in Steenwijk te vinden.

Kunststof kozijnen in het assortiment

Kristian: “Bij het plaatsen van veranda’s liep ik vaak tegen isolatieproblemen van de pui aan omdat houten kozijnen of een deur aan vervanging toe waren. Ik pakte de kozijnen, ramen, deuren en schuifpui er dan bij. De vraag naar isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme kozijnen werd steeds groter omdat er bijvoorbeeld vaak een schuifpui gewenst is tussen de woning en de veranda. de keuze om uit te breiden met kunststof kozijnen was daarom logisch!”

VKG Keurmerk

De kozijnen én de monteurs zijn bij Kunststofkozijn4U VKG gecertificeerd. Maar wij gaan verder: we werken enkel met toeleveranciers die ook VKG gecertificeerd zijn. Dus behalve de kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn bijvoorbeeld ook onze leveranciers van hang- en sluitwerk en ventilatieroosters gecertificeerde partners.

Contactgegevens

Kunststofkozijn4U​
Korte Baan 20
8331 LA Steenwijk

0521 76 40 40
info@kunststofkozijn4u.nl

Reguliere openingstijden showroom

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 16:30 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Email pagina
Deel pagina
Verstuur via WhatsApp