Energie Kozijn

Energierekening verlagen met het Energie Kozijn

Een goede isolatie van je woning maakt je minder kwetsbaar voor energieprijzen. Daarom is het goed te kiezen voor een duurzaam kozijn. Met de nieuwste Energie Kozijnen voorkom je dat er warmte uit uw woning ontsnapt. Handig, want energie die je niet verliest, hoef je ook niet op te wekken. En het is erg duurzaam!

Vanuit de Select Windows fabriek spelen we in op het woongenot en energiebesparing met onze sterk isolerende kunststof kozijnen. De nieuwste generaties is voorzien van een iets dieper profiel (120 millimeter in plaats van 112 millimeter) zodat je desgewenst triple isolatieglas kwijt kunt. De combinatie kunststof kozijn en triple glas maakt dat je het Select Windows Energie Kozijn creëert. Het kozijn van de toekomst!

Verhogen van het woongenot

Het Energie Kozijn isoleert dankzij de unieke combinatie van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voorzien van triple isolatieglas 40% beter in vergelijking met de huidige kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas. Je hebt met triple glas maar liefst 3 glaslagen. Dat Scheelt in isolatie ( in zowel zomer als winter) als in geluid. Een mooie winst op je woongenot én een verlaging van je maandelijkse energierekening.

Verschillende profielen

Je kiest zelf of je een profiel neemt met een robuust blokprofiel, dat 6 graden afloopt of gaat voor een meer aflopend profiel zoals het Hollands Facet profiel (15 graden). Ook de kleur (keuze uit 150 varianten) en structuur (mat, metallic of houtnerf) laat je eenvoudig aansluiten op de stijl van de woning.

Toekomstige kozijnen

Duurzaam omgaan met energie staat vandaag de dag hoog op de agenda. Dit is niet alleen belangrijk voor het milieu, het scheelt ook flink in je portemonnee. Reken maar dat je energierekening daalt met een Energie Kozijn. De U-waarde is namelijk slechts 0,88 W/m2k. Dat betekent dat er weinig warmte ontsnapt door bijvoorbeeld uw kunststof ramen. Omdat het Energie Kozijn zo enorm duurzaam is, kan je hier subsidie voor aanvragen of gebruik maken van de Energiebespaarlening.

Voordelen van Energie Kozijnen

  • sterk isolerend (lagere energierekening);
  • altijd passend bij de stijl van je woning;
  • minder CO2-uitstoot;
  • stijgende woningwaarde;
  • duurzaam kozijn;
  • volop keuze in vorm, uitstraling, kleur, structuur.

Bezoek onze showroom in Steenwijk

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het Energie Kozijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Korte baan 20 in Steenwijk.