Kunststof ramen

Sterk isolerende kunststof ramen

Ramen zijn tochtgaten. Daarom zijn kunststof ramen met bijpassend kunststof kozijn de afgelopen jaren flink in trek. Ze blinken namelijk uit in isolatiewaarde. Zowel thermisch als akoestisch.

Wij laten in de Select Windows fabriek al onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voor je op maat maken. Hierdoor is iedere afmeting, vorm en uitvoering mogelijk. Van draaikiepraam, vast raam tot kiepraam of valraam. Rond, vierkant of in een driehoek. In 150 kleuren en verschillende structuren. Zéker met de LIGNA houtnerfstructuur zie je het verschil niet tussen een houten raam of een kunststof raam.

Draaikiepraam met vier ventilatiestanden

Onze draaikiepramen zijn standaard voorzien van vier ventilatiestanden in de kiepstand. Je kunt ook kiezen voor een draaikiepraam met zogenaamd PADK beslag. Hiermee kan je naast ‘draaien’ en kiepen’ ook het bewegende deel van jouw raam 6 millimeter naar je toe trekken. Ventileer ook gerust als je niet thuis bent, want dankzij het ROTO-beslag voldoet het raam in deze stand aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Diverse soorten glas

Afhankelijk van de ligging van jouw huis, de stijl van de woning en jouw wens kiezen we het juiste glas. Denk onder andere aan HR++ glas, brandwerend glas, zonwerend glas en glas-in-lood. Kies je voor ons Hollands Blok of Hollands Accent profiel dan is triple glas een perfecte oplossing. Je creëert hiermee namelijk een Energie Kozijn. Dit is het best isolerende raamkozijn in de markt.

Raamdecoratie en binnenzonwering

Met alleen een kunststof raam met raamkozijn en het juiste glas, ben je er nog niet. Wij gaan voor perfectie dus kunnen je tevens helpen met de juiste binnenzonwering of raamdecoratie. Hierdoor ben je bijvoorbeeld verzekerd van exact passende jaloezieën of plissés die we zonder schroef- of boorgaten op uw kozijn monteren. Wij hebben ook Screenline® in ons assortiment. Dit is raamdecoratie tússen het isolatieglas. Vooral ideaal voor draaikiepramen en schuifpuien. Wind, vocht en viezigheid maken geen schijn van kans.

Voordelen kunststof ramen

  • niet te onderscheiden van hout;
  • thermische en akoestische isolatie;
  • onderhoudsarm dus nooit meer schilderen, slechts periodiek schoonmaken;
  • inbraakwerend;
  • draaikiepramen met vier ventilatiestanden (Politiekeur);
  • tot 15 jaar garantie op kleur, structuur en montage;
  • VKG gecertificeerd;
  • exact passende horren,  raamdecoratie en binnenzonwering mogelijk.

Bezoek de showroom in Steenwijk

Wil je meer weten over onze kunststof ramen, de bijpassende kozijnen, het glas of de raamdecoratie? Ben je benieuwd naar de kosten van kunststof ramen en wat ze opleveren? Neem dan contact met ons op of bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk.