Kunststof deuren

Kunststof deuren zoals je ze graag ziet

Wij zijn thuis in voordeuren, achterdeuren, tuindeuren (openslaande deuren) en schuurdeuren. Voor al onze deuren geldt dat ze isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm zijn. Je hoeft ze nooit meer te schilderen. Vanzelfsprekend hebben we bij iedere deur een passend kunststof kozijn, overigens ook bij elk raam.

Voordeur

Je voordeur is je visitekaartje. Het is de eerste indruk als iemand bij je binnenstapt. Daarom stel je de voordeur bij ons volledig zelf samen. Van kleur en structuur tot panelen, (sier) glas, beslag en brievenbus.

Tuindeuren (openslaande deuren)

Tuindeuren zijn een prachtig entree naar jouw terras. Ze geven een authentieke uitstraling aan je woning. De ontsierende scharnierkapjes waar voorheen tuindeuren en achterdeuren van kunststof aan te herkennen waren, hebben plaatsgemaakt voor prachtige slanke rolbandscharnieren. Heb je té weinig ruimte in je tuin of op je balkon voor openslaande tuindeuren? Overweeg dan een schuifpui.

Achterdeuren

Ook al heb je een schuifpui of tuindeuren, een achterdeur is altijd handig voor de snelle achterom. Onze achterdeuren zijn net als onze voordeuren voorzien van het SKG***. Dit betekent dat je zelfs beschermd bent tegen de inbraakmethode ‘kerntrekken’ (waarbij een inbreker het cilinder uit het slot trekt).

Unieke Hollandse onderdorpel

Welke deur je ook kiest, informeer naar onze unieke Hollandse onderdorpel (grijs of zwart). Deze is bij iedere deur een prachtige finishing touch. Het lijkt op een natuurstenen dorpel, maar deze is gewoon van kunststof. Optisch hetzelfde maar dan met een hogere isolatiewaarde.

Voordelen van onze kunststof deuren

  • dankzij de 150 verschillende kleuren met houtnerf, mat en metallic structuur niet van hout te onderscheiden;
  • hoge isolatiewaarde;
  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen, slechts periodiek schoonmaken);
  • tot 15 jaar garantie op de kleur, structuur en de montage;
  • inbraakwerend (voorzien van SKG*** dus zelfs beschermd tegen kerntrekmethode);
  • VKG gecertificeerd;
  • voorzien van slanke rolbandscharnieren in plaats van scharnierkapjes.

Bezoek de showroom in Steenwijk

In onze showroom laten we je graag zien dat zo’n beetje alles mogelijk is op het gebied van kunststof voordeuren, achterdeuren, tuindeuren of schuurdeuren. Wil je weten wat kunststof deuren jou kosten en opleveren? Neem voor meer informatie contact met ons op of bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk.

In een vtwonen metamorfose plaatste Select Windows kunststof tuindeuren Deze kunststof deuren zijn ook bij ons verkrijgbaar