Kunststof deuren

Kunststof deuren zoals je ze graag ziet

Wij zijn thuis in voordeuren, achterdeuren, tuindeuren (openslaande deuren) en schuurdeuren. Voor al onze deuren geldt dat ze isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm zijn. Je hoeft ze nooit meer te schilderen. Vanzelfsprekend hebben we bij iedere deur een passend kunststof kozijn, overigens ook bij elk raam.

Of je nu op zoek bent naar een voordeur, achterdeur of openslaande deuren, je stelt je deur volledig zelf samen. In de kleur en stijl die jij mooi vindt. Je kunt uit maar liefst 150 kleuren/structuren kiezen en uit tal van soorten isolatieglas. Zo heb je misschien graag een raam naast of boven je deur: het welbekende Melkmeisje. Met onze kunststof kozijnen is praktisch alles mogelijk. Wij helpen je graag bij het maken van slimme keuzes.

Unieke Hollandse onderdorpel

Welke deur je ook kiest, informeer naar onze unieke Hollandse onderdorpel (grijs of zwart). Deze is bij iedere deur een prachtige finishing touch. De dorpel lijkt gemaakt van natuursteen, maar onze Hollandse dorpel is gewoon van kunststof. Optisch hetzelfde maar dan met een veel hogere isolatiewaarde.

Standaard inbraakwerend deurbeslag

Al onze kunststof deuren combineren wij met Select Windows kozijnen. Deze zijn sterk isolerend en lijken in alles op hout, maar dan met het gemak van kunststof. Onze deuren zijn stuk voor stuk standaard voorzien van SKG*** deurbeslag. Zo voldoen de deuren aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en houd je zelfs inbrekers buiten die kerntrekken tot kunst hebben verheven (het slot uitboren).

Voordelen van onze kunststof deuren

  • lijken exact op hout;
  • 150 kleuren/structuren;
  • inbraakwerend (standaard SKG*** op alle deuren);
  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen, slechts periodiek schoonmaken);
  • duurzaam en isolerend (gaat tot 50 jaar mee);
  • 15 jaar garantie op de deur, de kleur en montage;
  • voorzien van VKG keurmerk;
  • standaard slanke scharnieren i.p.v. scharnierkapjes;
  • met unieke onderdorpel.

Bezoek de showroom in Steenwijk

In onze showroom laten we je graag zien dat zo’n beetje alles mogelijk is op het gebied van kunststof voordeuren, achterdeuren, tuindeuren of schuurdeuren. Wil je weten wat kunststof deuren jou kosten en opleveren? Neem voor meer informatie contact met ons op of bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk.

In een vtwonen metamorfose plaatste Select Windows kunststof tuindeuren Deze openslaande deuren zijn ook bij ons verkrijgbaar