VKG Keurmerk

Kunststofkozijn4U Steenwijk is lid van branchevereniging VKG Keurmerk

VKG Keurmerk voor kwaliteit, service en garantie

De aanschaf van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien is voor ons dagelijkse kost, voor jou waarschijnlijk niet. Daarom is het belangrijk dat je je goed oriënteert en laat adviseren.

VKG Keurmerk staat voor een betrouwbaar bedrijf

De ene kozijnleverancier is de andere niet. Om zeker te weten dat je met een betrouwbaar bedrijf zaken doet, kies je voor een bedrijf dat lid is van het VKG. Zo weet je zeker dat de kwaliteit, service en garantie goed geregeld zijn. 

Alle kunststof producten voldoen aan strengste eisen

De Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) is de branchevereniging voor bedrijven die kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien produceren en leveren. Met een VKG gecertificeerd bedrijf in de arm weet je zeker dat de producten én de monteurs aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen van het VKG voldoen.

VKG Waarborgfonds

Kunststofkozijn4U Steenwijk is lid van branchevereniging VKG KeurmerkNaast een garantie op een kwalitatief goed product en een vakkundig uitgevoerde montage heeft branchevereniging VKG Keurmerk ook het VKG Waarborgfonds opgezet. Als lid van het VKG voldoen wij al aan een groot aantal kwaliteitseisen en de daarbij behorende keuringen. Met het waarborgfonds verzekert het VKG uw aanbetaling en garantie. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat uw opdracht wordt uitgevoerd op basis van uw wensen en vastgelegde afspraken. U bent daardoor niet enkel afhankelijk van de garanties die wij bieden bij aankoop, maar ook verzekerd van het nakomen ervan door de brancheorganisatie. Een fijn idee voor u als klant!

Duurzaamheid

VKG-bedrijven leveren niet alleen energiezuinige kozijnen, die u helpen energie te besparen. Maar dankzij de VKG-bedrijven krijgen oude kunststof kozijnen een tweede leven. Het VKG-recycle systeem zorgt voor de inzameling en recycling, alle VKG-leden werken hier aan mee.

Geschillenregeling

Wanneer blijkt dat ondanks alles u niet tevreden bent, heeft de VKG een klachtenregistratie en een geschillenregeling speciaal voor de consument.

Voordelen van het VKG Keurmerk op een rijtje

  • gecontroleerde kwaliteit – de VKG controleert het hele proces van productie tot montage. Dus controle op de productie van de kunststof profielen, de productie van de kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Tot slot leveren de monteurs volgens de voorschriften op met behulp van een VKG-app.
  • gediplomeerde monteurs – al onze monteurs werken conform de kwaliteitseisen en adviezen die het VKG heeft opgesteld. Kwaliteit en professionaliteit gegarandeerd.
  • extra garanties – het Waarborgfonds biedt financiële zekerheid voor particuliere klanten.

Ook onze toeleveranciers voldoen aan het VKG

De kozijnen én de monteurs zijn bij Kunststofkozijn4U VKG gecertificeerd. Maar wij gaan verder: we werken enkel met toeleveranciers die ook VKG gecertificeerd zijn. Dus behalve de kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn bijvoorbeeld ook onze leveranciers van hang- en sluitwerk en ventilatieroosters gecertificeerde partners.

VKG Keurmerkcertificaat

Kunststofkozijn4U is in het bezit van het VKG Keurmerkcertificaat. Dit certificaat vertegenwoordigt de hierboven genoemde zekerheden en garanties. Als consument bent u daarom bij ons zeker van duurzame kunststof kozijnen.

VKG keurmerk certificaat Kunststofkozijn4u

Bezoek de showroom

Overweeg je kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui en wil je graag in zee met een betrouwbaar bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk.