Kunststofkozijn4U Kunststof kozijnen - partner van Select Windows

VKG Keurmerk

VKG Keurmerk voor kwaliteit, service en garantie

De aanschaf van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien is voor ons dagelijkse kost, voor jou waarschijnlijk niet. Daarom is het belangrijk dat je je goed oriënteert en laat adviseren.

VKG certificaat staat voor een betrouwbaar bedrijf

De ene kozijnleverancier is de andere niet. Om zeker te weten dat je met een betrouwbaar bedrijf zaken doet, kies je voor een bedrijf dat lid is van het VKG. Zo weet je zeker dat de kwaliteit, service en garantie goed geregeld zijn.

Alle kunststof producten voldoen aan strengste eisen

De Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) is de branchevereniging voor bedrijven die kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien produceren en leveren. Met een VKG gecertificeerd bedrijf in de arm weet je zeker dat de producten én de monteurs aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen van het VKG voldoen.

Voordelen van het VKG Keurmerk op een rijtje

  • gecontroleerde kwaliteit – de VKG controleert het hele proces van productie tot montage. Dus controle op de productie van de kunststof profielen, de productie van de kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Tot slot leveren de monteurs volgens de voorschriften op met behulp van een VKG-app.
  • gediplomeerde monteurs – al onze monteurs werken conform de kwaliteitseisen en adviezen die het VKG heeft opgesteld. Kwaliteit en professionaliteit gegarandeerd.
  • extra garanties – het Waarborgfonds biedt financiële zekerheid voor particuliere klanten.

Ook onze toeleveranciers voldoen aan het VKG

De kozijnen én de monteurs zijn bij Kunststofkozijn4U VKG gecertificeerd. Maar wij gaan verder: we werken enkel met toeleveranciers die ook VKG gecertificeerd zijn. Dus behalve de kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn bijvoorbeeld ook onze leveranciers van hang- en sluitwerk en ventilatieroosters gecertificeerde partners.

Bezoek de showroom

Overweeg je kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui en wil je graag in zee met een betrouwbaar bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk.