Brouwer4U - doormaakt indrukwekkende groei

Brouwer4U doormaakt indrukwekkende groei

Brouwer4U heeft de afgelopen 12,5 jaar een indrukwekkende groei doorgemaakt. De Showroom voor terrasoverkappingen, pelletkachels, kunststof en aluminium kozijnen, vouwwanden en nog veel meer is vorig jaar zelfs twee keer zo groot geworden.

Dat geldt zowel voor de showroom en werkplaats als voor kantoor. Daarvoor is het complex van maar liefst ruim 750 vierkante meter gerealiseerd met een beneden- en bovenverdieping. Dat koperen jubileum hebben we feestelijk gevierd met Open Dagen, productdemonstraties en natuurlijk een hapje en drankje!

Overzichtelijk

Op overzichtelijke wijze wordt anno 2022 het steeds groter wordende assortiment op professionele wijze getoond aan een groeiende klantenkring. En dan te bedenken, dat Kristian Brouwer heel bescheiden vanuit de schuur van de woning van zijn schoonmoeder aan de Eesveenseweg als jonge ondernemer is begonnen. In 2012 werd aan de Lange Baan 4 een bescheiden pand betrokken, waarna twee jaar later de verhuizing volgde naar een grotere locatie op nummer 17. In 2017 is de bouw gestart van een nieuw pand aan de Korte Baan 20 aan de rand van Steenwijk. Een jaar later is het aangrenzende perceel erbij betrokken, waar in eerste instantie een showtuin was ingericht. In 2021 werd hier de nieuwbouw gerealiseerd. Waardoor het pand een front van liefst 35 meter en daardoor veel meer uitstraling heeft gekregen. We hebben geen grootse openingsactiviteiten kunnen houden vanwege de toen geldende coronabeperkingen. Maar dat hebben we goedgemaakt met ons jubileumfeest in september 2022. We willen graag laten zien hoe bijvoorbeeld besparingen op het energieverbruik gerealiseerd kunnen worden.

Brouwer4U wijst de weg naar verlaging van uw energierekening

In de showroom van Brouwer4U kan onder meer informatie worden vergaard over investeringen die kunnen leiden tot verlaging van de energierekening. Zo is bijvoorbeeld de vraag naar het Energie Kozijn fors toegenomen. Want dit best isolerende kozijn geeft nog eens 40% beter resultaat ten opzichte van de huidige generatie kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Kristian Brouwer: ‘Bovendien kent de overheid tal van subsidiemogelijkheden voor huiseigenaren, wanneer twee duurzame maatregelen worden getroffen.’ Omdat de Select Windows Energie Kozijnen voor ramen, deuren en schuifpuien zo opvallend goed isoleren, worden de daarmee uitgeruste woningen duurzaam, waardevast mét een gezond en comfortabel binnenklimaat. Voor elke woning is er volgens Brouwer4U een passend en isolerend kunststof kozijn, dat bovendien onderhoudsarm is. Bij Brouwer4U kunt u terecht voor adviezen over energiebesparing  en duurzaamheid. Bovendien wijst een bezoek aan de showroom behalve naar kozijnen ook de weg naar schuifpuien, deuren, vouwwanden, terrasoverkappingen, carports, dakramen en garagedeuren.

Pelletkachels

De sfeer in een woning wordt verhoogd met een pelletkachel, die zowel vrijstaand of al inbouw kan worden geleverd en een gezellige en aangename warmte biedt. Er is keuze uit verschillende formaten (vermogen), stijlen en kleuren. Het assortiment bestaat uit topmerken als Edilkamin, EK63 en MCZ. Een pelletkachel is een zeer duurzame kachel met een hoog rendement en werkt op houtpellets, die geautomatiseerd worden verbrand. Aan de hand van de grootte van de ruimte en de gewenste temperaturen regelt de computer in de kachel alles zelf.

Overkappingen

Brouwer4U levert terrasoverkappingen in elk gewenst formaat en geschikt voor elke locatie. Voorzien van zonwering wordt een aangenaam klimaat verkregen, waardoor sprake is van optimaal genieten. Dankzij de modernste technologie, fraai design en een enorm kleurenpallet passen bijvoorbeeld de serrezonweringen van Weinor nagenoeg bij elke overkapping en maakt het dus niet uit of die van hout of aluminium is vervaardigd.

Bezoek onze showroom in Steenwijk

Wil je meer weten over onze kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien in combinatie met triple glas, neem dan contact met ons op en bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Korte baan 20 in Steenwijk. Wij laten je graag het verschil in glas zien.