Kunststofkozijn4U Kunststof kozijnen - inbraakwerende kunststof voordeur Steenwijk - wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

Steeds meer mensen kiezen voor onderhoudsarme kozijnen. Kozijnen die je nooit meer hoeft te schilderen, sterk isoleren en ook nog eens inbraakwerend zijn. De voordelen zijn helder, daar is geen twijfel over mogelijk. De enige vraag die we dan ook vaak krijgen is: ‘Wat kosten kunststof kozijnen?’

Onderhoudsarme kozijnen

Een terechte vraag. De voordelen zijn zó groot dat je zou kunnen vermoeden dat je diep in de buidel moet tasten. Het tegendeel is waar. Onderhoudsarme kozijnen leveren in zekere zin zelfs geld op. Niet alleen omdat je de ramen en deuren nooit meer hoeft te (laten) schilderen, vooral ook omdat je dankzij de isolerende werking van de kozijnen en het isolatieglas energie bespaart ten opzichte van houten kozijnen die aan vervanging toe zijn.

Voordeur zelf samenstellen

De prijs van onze kunststof kozijnen is afhankelijk van meerdere zaken. Bijvoorbeeld of het om een kunststof draaikiepraam gaat, om een schuifpui of bijvoorbeeld een achterdeur. Zeker bij een voordeur kun je helemaal zelf bepalen hoe je deze samenstelt. Je maakt het zo gek als jezelf wilt. Er is natuurlijk ook een prijsverschil wanneer je kiest voor een groot vast raam ten opzichte van een klein klepraampje. Welk isolatieglas heb je in gedachten? En hoeveel belang hecht je eigenlijk aan ventilatie? Ga je zelf plaatsen of kies je voor onze vakkundige montage (mét VKG Keurmerk). Dan is er nog de keuze uit 150 kleuren en structuren. Past een witte gladde structuur bij je woning of is een zwarte 100% houtnerflook passender?

Bezoek onze showroom in Steenwijk

Kortom: het antwoord op de vraag wat kosten kunststof kozijnen is niet in een standaard prijslijst te vangen. Om tot een vrijblijvende offerte te komen voor kunststof kozijnen, is het belangrijk eerst keuzes te maken. Kijk eerst wat je wilt, daarna volgt de prijs. We krijgen vaak de vraag ‘Wat is slimmer, een schuifpui of openslaande tuindeuren?’ Dit zijn allemaal keuzes waarin we je graag adviseren. Kom gerust langs in onze RIVM verantwoorde showroom aan de Korte baan 20 in Steenwijk. Kijk rustig rond en laat je inspireren. Daarna komen we bij je thuis kijken en maken we een concrete prijs. Vrijblijvend en op basis van uw keuzes en ons advies.