Kunststof schuifpuien

Kunststof schuifpui voor extra licht en ruimte

Hou je van licht en ruimte? Dan is een schuifpui ideaal. Dankzij de grote hoeveelheid glas haal je veel licht naar binnen waardoor jouw huiskamer groter lijkt. Bovendien heb je met een schuifpui een ruim zicht naar buiten.

Hefschuifpui, kiepschuifpui of parallelschuifpui

Afhankelijk van de ligging van de woning en je inrichting kies je een 2, 3 of 4-delige schuifpui. De plaats van het vaste deel en het schuifdeel bepaal je zelf. Ondanks dat een schuifpui uit veel glas bestaat, isoleert een hefschuifpui, kiepschuifpui of parallelschuifpui uitstekend. Dat is mede te danken aan onze Schüco profielen die in de Select Windows fabriek rondom versterkt worden met staal en waar ze sterk isolerende kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien maken in combinatie met het juiste isolatieglas.

Duurzaam en energiebesparend

Ook als je duurzaam en energiebesparend wilt wonen is er een schuifpui die extra isolerend is. Wanneer je deze pui combineert met het dikkere triple glas ontstaat er een schuifpui met een zeer lage U-window waarde van 0,84 (o.b.v. schuifpui van 3500 x 2300 met triple glas en TGI afstandhouder). Hoe lager deze waarde, hoe beter de isolatie. Dit is niet alleen duurzaam, het zorgt ook nog eens voor een lagere energierekening. De schuifpui is leverbaar in alle kleuren en structuren. Om het geheel nog stijlvoller te maken kun je kiezen voor een extra isolerende dorpel in het zwart.

Kunststof schuifpuien met een houtuitstraling

Jij kiest de kleur die past bij de stijl van jouw woning. Dankzij de 150 kleuren en structuren (hout, metallic en mat) en de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek) is het verschil met een houten schuifpui amper zichtbaar. Zeker met de vlammende houtnerf structuur van LIGNA creëert u een schuifpui die de uitstraling heeft van hout, maar het gemak van kunststof (isolerend, inbraakwerend, duurzaam en onderhoudsarm).

Schuifpui met Screenline tússen het isolatieglas

Wij gaan voor perfectie, ook als het gaat om de raamdecoratie. Screenline® raamdecoratie zit tússen het isolatieglas waardoor vocht, vuil en wind geen schijn van kans maken.

Voordelen van onze kunststof schuifpuien

  • Bijpassende kunststof kozijnen in de kleur die je wenst;
  • niet te onderscheiden van hout (150 kleuren met houtnerf, mat en metallic structuur, rechte hoekverbinding);
  • verkrijgbaar in 2, 3 of 4 delen;
  • hoge isolatiewaarde;
  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen, alleen periodiek schoonmaken);
  • tot 15 jaar garantie op de kleur, structuur en de montage;
  • soepele bediening;
  • inbraakwerend (voorzien van SKG*** dus zelfs beschermd tegen kerntrekmethode);
  • VKG gecertificeerd.

Bezoek de showroom in Steenwijk

Overweeg je een hefschuifpui, kiepschuifpui of parallelschuifpui? En ben je benieuwd naar de kosten van een kunststof schuifpui in jouw specifieke geval? Neem dan contact met ons op of bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk.

In een vtwonen metamorfose plaatste Select Windows een kunststof schuifpui in antraciet met screenline (jaloezieën tússen isolatieglas). Dit product is ook bij ons verkrijgbaar