Vouwwanden

Buitengewoon lekker wonen met een Solarlux vouwwand

Met een Solarlux vouwwand is het buitengewoon lekker wonen. Met deze glazen vouwwand verandert u namelijk de achtergevel in een volledig glazen wand. Als een harmonica opent en sluit u op een ruimtebesparende manier uw glazen vouwwand zodat u binnen met buiten verbindt.

De volglazen vouwwand van Solarlux is ideaal voor zowel woningen, balkons, kantoren, etalages als veranda’s. In alle gevallen creëert u een vloeiende overgang van binnen naar buiten en andersom. Doordat de vouwwand van boven tot onder uit glas bestaat, haalt u een enorme hoeveelheid licht binnen.

Buitengevoel naar binnen halen

Solarlux verbreedt de horizon doordat woonruimte en natuur één worden. Dát is lekker wonen! Waar een schuifpui altijd naast het schuifgedeelte minimaal één vast deel heeft, kan een vouwwand 100% open. Hiermee haalt u het buitengevoel volledig binnen. U kúnt ervoor kiezen om de gevel volledig open te zetten of deels open te zetten, maar het kan ook ideaal zijn om op sommige momenten de vouwwand te sluiten en enkel de loopdeur te gebruiken.

Alle kanten op met een vouwwand

De Solarlux vouwwand is een goed alternatief voor een schuifpui of openslaande deuren aangezien u er alle kanten mee op kunt. U kunt de deuren van uw vouwwand naar binnen of naar buiten openen, naar links en/of naar rechts. U kiest een houten of aluminium vouwwand (of een combinatie) in de kleur, samenstelling en afmeting die u wenst. Kortom: het is voor iedere situatie buitengewoon lekker wonen met een vouwwand van Solarlux.

Voordelen Solarlux vouwwand

  • veel daglicht;
  • geluidsdichter;
  • inbraakwerend;
  • drempelloos van binnen naar buiten (optioneel);
  • multifunctioneel te gebruiken;
  • altijd op maat gemaakt;
  • in tal van kleuren verkrijgbaar;
  • keuze uit hout en of aluminium;
  • meerwaarde voor uw woning;
  • professionele montage.

Jubileumactie Solarlux

Solarlux bestaat 40 jaar en ter gelegenheid van dit jubileum ontvangt u vanaf 1 september t/m 31 december 2023 10% jubileumvoordeel op de nieuwste vouwwandsystemen Ecoline, Highline of Combiline.

Vervaag de grens tussen binnen en buiten

Een vouwwand is iets heel anders dan een ouderwetse schuifpui. Met een vouwwand kunt u een ruimte maximaal openen, terwijl u bij een schuifpui slechts vijftig procent van de gevel kunt openen. Ter illustratie: een glazen vouwwand van 5 meter kunt u opvouwen tot een pakket van 50 centimeter. Drempelloos integreert u uw binnenwereld met de buitenwereld. Smalle profielen zorgen ook in gesloten toestand voor het behoud van een weids uitzicht.

Meer weten?

Wilt u ook wonen met meer licht, lucht, ruimte, groen en een gevoel van vrijheid en flexibiliteit? Ontdek dan de grenzeloze mogelijkheden van Solarlux en profiteer nu van het jubileumvoordeel.

Bezoek de showroom

Bent u benieuwd naar de Solarlux vouwwand? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. We laten u graag de mogelijkheden zien van deze trendy vouwwand.