Kunststof voordeuren

Kies een kunststof voordeur volledig naar úw smaak

Een voordeur dient als een barrière tussen binnen en buiten. Tussen privé en openbaar. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er zomaar ongevraagd vreemden in en uit lopen. Daarom zijn onze kunststof voordeuren op de eerste plaats inbraakveilig.

Weersinvloeden hebben op kunststof voordeuren veel minder invloed dan op houten deuren. Hierdoor blijven ze keurig op hun plaats en ontstaat er geen ruimte tussen de voordeur en het kunststof kozijn. Geen koevoet tussen te persen. Via de sloten is ook niet binnen te komen door vreemden, want wij leveren onze voordeuren en achterdeuren standaard met kerntrekbeveiligd beslag. Volledig volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen natuurlijk.

Sterk isolerende voordeur

Veiligheid is voor een voordeur topprioriteit, maar ook de isolatiewaarde is van belang. Behalve blaadjes, zand, wind en regen moet uw voordeur vooral de kou buiten houden. Of in de zomer juist de warmte. Daar hoeft u zich bij Kunststofkozijn4U geen zorgen over te maken. Onze ijzersterke deuren leveren we samen met kunststof kozijnen die gemaakt zijn op basis van Schüco profielen. Deze zijn in de Select Windows fabriek rondom versterkt met staal. Geen beweging in te krijgen. Niet door inbrekers en zéker niet door de wind, de kou of de regen.

Zelf samenstellen

Naast veiligheid en de isolatiewaarde wil het oog natuurlijk ook wat. De uitstraling van uw voordeur heeft u bij ons volledig in eigen hand. U stelt uw voordeur namelijk naar eigen smaak samen zodat u een unieke voordeur creëert die past bij úw stijl en de stijl van de woning. Of het nu een boerderijwoning betreft, een jaren 30 huis is of een herenhuis… Met een bepaalde kleur en/of structuur, greep, brievenbus en eventueel zijramen creëert u uw persoonlijke voordeur.

Kunststof voordeur lijkt op hout

Onze kunststof voordeuren lijken dankzij allerlei innovaties sterk op een houten voordeur. Dit komt doordat u uit 150 kleuren en structuren kunt kiezen waaronder een houtlook. De kozijnen zijn verder voorzien van een rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) waar we hout door (denken te) herkennen. De ontsierende scharnierkapjes die voorheen op kunststof voordeuren, achterdeuren en openslaande tuindeuren zaten, hebben bij ons járen geleden al plaatsgemaakt voor slanke rolbandscharnieren.

Unieke onderdorpel

Als finishing touch hebben we naast de voordeur en het bijpassende kozijn tevens een unieke zwart- of antracietkleurige onderdorpel voor u. Deze lijkt van natuursteen, maar is van kunststof. U profiteert van de uitstraling van een natuurstenen dorpel met de isolatiewaarde en prijs van een kunststof onderdorpel.

Voordelen kunststof voordeur:

  • onderhoudsarm, inbraakwerend en isolerend;
  • niet meer schilderen, slechts periodiek schoonmaken;
  • 15 jaar garantie op de kleur, de structuur en de montage;
  • lijkt exact op hout;
  • volledig zelf samen te stellen;
  • 150 kleuren en structuren;
  • bijpassende sterk isolerende onderdorpel;
  • Kunststofkozijn4U, de monteurs én de producten zijn VKG gecertificeerd;
  • voorzien van slanke rolbandscharnieren in plaats van scharnierkapjes;
  • duurzaam (gaan lang mee en zijn 100% recyclebaar).

Meer weten over kunststof voordeuren?

Ben je op zoek naar een mooie, veilig en isolerende voordeur die je niet meer hoeft te verven? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. We vertellen je ook graag meer over de mogelijkheden en de kosten van onze kunststof ramen, achterdeuren en schuifpuien en maken een vrijblijvende offerte voor je op. Loop gewoon eens vrijblijvend binnen.