Isolatieglas

De warmte van woningen gaat meestal vooral verloren via de kozijnen en de ramen. Veel mensen kiezen daarom voor kunststof kozijnen. Als je dan tóch bezig bent, neem dan direct het isolatieglas onder de loep. Deze combinatie maakt het namelijk pas écht een isolatiesucces.

Het juiste isolatieglas in je kunststof kozijnen

Met onze onderhoudsarme kozijnen ben je klaar voor de toekomst. Kies je nu voor HR++ isolatieglas (dubbel glas), dan kun je altijd later nog triple glas erin plaatsen. Dit isolerende glas van de toekomst vraagt om extra ruimte (de ruit is dikker), maar in de profielen van onze Hollands Facet en Hollands Blok kozijnen is dat geen punt. En dan ontstaat vanzelf het kozijn van de toekomst; het Energie Kozijn.

Variatie in isolatieglas

Wij kijken graag met je mee welk isolatieglas het beste bij jouw specifieke situatie past. Voor een schuifpui heb je bijvoorbeeld gelaagd (doorvalveilig) veiligheidsglas nodig en voor je kunststof ramen aan de zuidkant van de woning, zou zonwerend glas ook een mooie oplossing zijn, maar ook zonwering tússen het glas (Screenline) is dan een mogelijkheid. Er is veel keuze en variatie waar wij je graag in begeleiden. Wilt u meer weten over nut van triple isolatieglas? Lees hier

Past altijd

Welk isolatieglas je ook kiest, het past altijd in onze onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Wanneer je wilt, plaatsen we er zelfs zonwering tussen. Zo kan het niet vuil, vies of nat worden.

Subsidiemogelijkheden

Als je kunststof ramen kiest met isolatieglas dan hoef je er nog maar één energiebesparende maatregel bij te nemen (bijvoorbeeld zonnepanelen, spouwmuurisolatie, warmtepomp, gevelisolatie) om van een subsidie te profiteren. Verenigingen van Huiseigenaren (VvE’s) putten uit de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Voor huiseigenaren die willen verduurzamen is de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparingen (ISDE) de juiste regeling.

Voordelen isolatieglas:

  • behalve isolerend tegen de kou, of tegen hitte en geluid;
  • je verbruikt minder energie en hebt dus lagere maandelijkse energiekosten;
  • ruime keuze uit soorten isolatieglas; van HR++ glas, triple glas, zonwerend glas, akoestisch glas, verwarmd glas tot brandwerend glas, glas-in-lood of anti-reflecterend glas;
  • past altijd in de kozijnen van Kunststofkozijn4U;
  • vakkundige montage.

Bezoek de showroom

Wil je meer weten over isolatieglas in jouw kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien? Of wil je weten wat de kosten zijn van het glas? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. Onze professionele adviseurs staan je graag te woord.