Kunststof achterdeuren

Kunststof achterdeuren als snelle achterom

Zoals alle huizen een voordeur hebben, is een achterdeur in veel gevallen net zo onmisbaar. Een kunststof achterdeur is een ideale toegang voor een snelle achterom.

Ook al heb je een schuifpui of tuindeuren (openslaande deuren), kunststof achterdeuren zijn ideaal als loopdeuren. Als je dan toch een kunststof achterdeur wilt aanschaffen, koop dan vooral een onderhoudsarme, inbraakwerende en isolerende deur die past bij je smaak en de stijl van je woning.

Melkmeisje

Bij Kunststofkozijn4U heb je de keuze uit maar liefst 150 kleuren/structuren, hebt daarnaast alle vrijheid om een zijraam, zijlicht, bovenlicht of klepraam naast de achterdeur te plaatsen. Het ‘Melkmeisje’ (waarbij de achterdeur gecombineerd wordt met een of meer zijraampjes) is zeer geliefd. Wat ontwerp betreft kan alles. Denk bijvoorbeeld aan een achterdeur die naar buiten draait met daarnaast een raampje dat naar binnen open gaat. Zoals een draaikiepraam.

Slanke scharnieren

Al onze kunststof deuren zijn standaard voorzien van het SKG***. Dit betekent dat je zelfs beschermd bent tegen de inbraakmethode ‘kerntrekken’ (waarbij een inbreker het cilinder uit het slot trekt). Ook profiteer je bij ons van mooie slanke rolbandscharnieren aan de buitenzijde van de achterdeur. Hiermee ben je af van de scharnierkapjes die voorheen verraadden dat het om een deur van kunststof ging.

Unieke onderdorpel

Net als bij een voordeur en openslaande deuren (tuindeuren) is het belangrijk dat een deur goed isoleert. Daarom hebben wij een unieke onderdorpel ontwikkeld. Deze lijkt van natuursteen, maar is van sterk isolerend kunststof.

Voordelen van een kunststof achterdeur

  • Handig als snelle achterom;
  • isolerend, onderhoudsarm en inbraakwerend;
  • naar eigen smaak samen te stellen;
  • standaard SKG*** beslag;
  • sterk isolerende onderdorpel;
  • voor iedere achterdeur een passend kozijn.

Meer weten over onze achterdeuren?

Ben je geïnteresseerd in onze kunststof achterdeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren in onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. We laten je graag de mogelijkheden zien, adviseren je over de juiste kunststof achterdeur en maken daarbij een vrijblijvende offerte op.