Openslaande deuren

Openslaande deuren voor elk type woning

Niets geeft meer vrijheid dan je tuindeuren openslaan om contact te maken met buiten. Openslaande deuren geven je behalve frisse lucht ook een gevoel van extra ruimte. Je haalt namelijk een heleboel extra licht naar binnen met kunststof tuindeuren. Zeker als je kiest voor extra zijlichten.

Deze hoeveelheid extra licht doet iets me je interieur en tegelijkertijd creëer je met tuindeuren een prachtige entree naar jouw terras. Doordat je kunt kiezen uit 150 kleuren en structuren zorg je ervoor dat de kunststof tuindeuren altijd passen bij de stijl van de woning. Of je nu in een boerderij, een moderne villa of een jaren ’30 woning woont.

Uitstraling van kunststof tuindeuren

Behalve de ruime keuze van kleuren en structuren bepaal je de uitstraling van je tuindeuren helemaal zelf. Kies uit soorten isolatieglas, zijlichten, bovenlichten, stapeldorpels en schrootjes. Bij een jaren ‘30 woning kun je de authentieke stijl terughalen door bijvoorbeeld te kiezen voor de houtnerfstructuur en roedes tussen of op het isolatieglas te plaatsen.

Slanke rolbandscharnieren

De ontsierende scharnierkapjes waar voorheen voordeuren, tuindeuren en achterdeuren van kunststof aan te herkennen waren, hebben plaatsgemaakt voor prachtige slanke rolbandscharnieren.
Al onze kunststof deuren zijn bovendien standaard voorzien van SKG*** deurbeslag. Hierdoor zijn ze voor voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Heb je té weinig ruimte in je tuin of op je balkon voor openslaande deuren? Overweeg dan een schuifpui.

Voordelen openslaande deuren

  • Je betrekt de tuin bij de woning;
  • meer licht in de woning;
  • ruim uitzicht naar buiten;
  • standaard SKG*** deurbeslag;
  • slanke rolbandscharnieren i.p.v. scharnierkapjes;
  • isolerend, onderhoudsarme en inbraakveilig;
  • 15 jaar garantie op de tuindeuren, de kleur en de montage.

Meer weten over onze openslaande deuren?

Ben je geïnteresseerd in onze kunststof openslaande deuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren in onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. We laten je graag de mogelijkheden zien.

In een vtwonen metamorfose plaatste Select Windows kunststof tuindeuren Deze openslaande deuren zijn ook bij ons verkrijgbaar