Kunststofkozijn4U - Kunststof kozijnen met VKG Keurmerk - Kunststofkozijn4U heeft VKG Keurmerk

Kunststofkozijn4U bemachtigt VKG Keurmerk

Het jaar begon goed voor Kunststofkozijn4U. Op 23 januari jl. ontvingen eigenaren Kristian en Monica Brouwer  uit handen van branchemanager van het VKG, Kasper Oudshoorn het VKG keurmerk.

Kunststofkozijn4U heeft VKG Keurmerk

“Hiermee bewijzen we officieel dat klanten bij ons kwaliteit, zekerheid en een ruime service en garantie kopen,” vertelt Kristian trots. Het VKG keurmerk is een officieel certificaat dat aantoont dat je voldoet aan de strengste eisen van de branchevereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG).

Van productie tot montage

Mensen die op zoek zijn naar onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien weten bij een VKG gecertificeerd bedrijf zeker dat ze goed zitten. De VKG controleert onafhankelijk het hele proces: van productie tot en met montage van kunststof kozijnen.

Kozijnen, monteurs én toeleveranciers van Kunststofkozijn4U hebben VKG

Kunststofkozijn4U gaat altijd een stap verder dan nodig voor de klant. Niet alleen de kozijnen en de monteurs zijn VKG gecertificeerd. “Al onze toeleveranciers met wie werken voor kunststof kozijnen, voeren het certificaat. Dus behalve de kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn bijvoorbeeld ook onze leveranciers van hang- en sluitwerk en ventilatieroosters gecertificeerde partners,” vertelt Monica Brouwer.

VKG taart

Het team van Kunststofkozijn4U likte hun vingers af tijdens de overhandiging van het VKG keurmerk. Dat had vooral te maken met de heerlijke VKG-taart die symbool staat voor de bemachtiging van het certificaat. Kristian: “Het team ís al uiterst gedreven, maar deze erkenning geeft nog eens een extra drive om mensen uit de buurt van Steenwijk, Emmeloord, Zwolle en Hogeveen te helpen aan isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme kozijnen. Stuk voor stuk in de Select Windows fabriek op maat gemaakt op basis van Schüco profielen.

Bezoek de showroom
Kom vrijblijvend een kijkje nemen in de showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. Naast kunststof kozijnen adviseren we ook over gevelbekleding, pelletkachels en terrasoverkappingen.