Kunststofkozijn4U Kunststof kozijnen - duurzaam renoveren en energiezuinig wonen - herfst en winter

Brouwer4U helpt je de herfst en winter door

Brouwer4U is de leverancier van pelletkachels, kunststof kozijnen en carports in Steenwijk en wijde omgeving. Met deze producten helpt het bedrijf aan de Korte Baan je comfortabel de herfst en winter door.

“Nu de temperaturen dalen is het weer tijd om thuis de verwarming in te schakelen. Wie voor een pelletkachel kiest, geniet van een comfortabele warmte,” vertelt eigenaar Kristian Brouwer. Hij legt uit dat een pelletkachel een moderne verbrandingskachel is. Bijkomende voordelen hiervan zijn de optimale verbranding, het hoge rendement en de milieuvriendelijke werking.

Pelletkachel biedt comfortabele warmte

“Met deze vorm van verwarming bespaar je dus op je energieverbruik en valt je energierekening lager uit.” In de volautomatische computergestuurde pelletkachel worden pellets verbrand. Dit zijn korrels van geperst zaagsel, die in zakken van 10 kilo bij Brouwer4U te koop zijn.

Een pelletkachel is eenvoudig te bedienen. Dat kan tegenwoordig ook op afstand met een app op een mobiele telefoon. In de showroom van Brouwer4U vind je de nieuwste modellen pelletkachels. Klanten kunnen kiezen uit verschillende modellen van zowel Italiaans als Nederlands fabricaat met een bekleding van keramiek of speksteen. Edilkamin, MCZ, Artel en Duroflame zijn de merken die Brouwer4U verkoopt.

Duits kwaliteitsmerk kunststof kozijnen

Mensen die nog meer op energiekosten willen besparen, kan Brouwer aanraden om de woning te voorzien van kunststof kozijnen. Deze kozijnen hebben immers net als dubbel glas een hoge isolatiewaarde. Ze zijn toepasbaar in ramen, deuren en schuifpuien.

De kunststof kozijnen die Brouwer4U levert zijn van Select Windows en geproduceerd op basis van profielen van het Duitse kwaliteitsmerk Schuco. “’s Ochtends halen we de oude kozijnen eruit en nog dezelfde dag plaatsen wij de nieuwe kunststof kozijnen,” verzekert Brouwer. Hij voegt daaraan toe dat Brouwer4U 15 jaar garantie verleent. De kunststof kozijnen bevatten het VKG Keurmerk, dat klanten kwaliteit en goede montage garandeert. Omdat de kozijnen bovendien inbraakbestendig zijn, bevatten ze ook het Politiekeurmerk.

Bescherm je auto met een carport

“Een carport biedt je auto bescherming in de herfst en winter. En je hoeft geen ijs te krabben als het ’s nachts gevroren heeft.” Brouwer4U levert boogcarports en carports met een plat dak. Als stellage kun je kiezen uit Douglashout of aluminium. Het dak kan uitgevoerd worden met polycarbonaat of glas.

Dakleer wordt niet meer zo vaak toegepast, EPDM daarentegen wel. Deze kunststof heeft als voordeel dat het is opgebouwd uit één stuk en dus geen naden heeft, waardoor lekkages voorkomen kunnen worden. De monteurs van Brouwer4U kunnen de carport vrijstaand of vast aan de woning monteren. Het is ook mogelijk om de carport te voorzien van zijwanden.

Voor zowel kozijnen als carports geldt dat Brouwer4U in elke situatie maatwerk kan leveren. “We laten eerst in de showroom alle mogelijkheden zien en komen dan bij de klant thuis om op te meten en een passende offerte te kunnen aanbieden,” zegt Brouwer. Die showroom wordt trouwens momenteel net als de werkplaats en de kantoren flink uitgebreid. In totaal voegt Brouwer4U 800 m2 toe aan het bedrijf. Begin volgend jaar zullen de uitbreidingsplannen gereed zijn. Tot die tijd is de showroom gewoon geopend.

Bezoek onze showroom in Steenwijk

Wij denken graag mee hoe jij warm de herfst en winter doorkomt. Daarom nodigen we je graag uit in onze showroom aan de Korte baan 20 in Steenwijk. Daar laten we je graag de voordelen zien van onderhoudsarme en ster isolerende kozijnen, pelletkachels en carports.