Onderhoudsarme Kunststof kozijnen - showroom vol Kunststof kozijnen in Steenwijk Over ons

Kunststofkozijn4U nu ook inbraakwerende en onderhoudsarme kozijnen

Al jarenlang worden er huizen gebouwd met houten kozijnen. Hout is echter een materiaal dat niet zozeer geschikt is voor dit doel. Doordat hout krimpt of uitzet onder bepaalde omstandigheden vermindert de kwaliteit van uw kozijn snel. Het gevolg; u zit met kozijnen die niet inbraakveilig, enorm milieubelastend en duur in onderhoud zijn. De oplossing? De kunststof onderhoudsarme kozijnen van Kunststof4U!

Kunststofkozijn4U nu ook inbraakwerende en onderhoudsarme kozijnen

Eigenaren Kristian en Monica Brouwer runnen hun bedrijf Brouwer4U al jaren. Tijdens het plaatsen van veranda’s liep Kristian steeds vaker tegen isolatieproblemen van de pui aan, omdat houten kozijnen of een deur aan vervanging toe waren. Kristian: “Ik pakte de kozijnen, ramen, deuren en schuifpui er dan bij. Ik merkte dat de vraag naar isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme kozijnen werd steeds groter werd, dus de keuze om uit te breiden met kunststof kozijn was daarom logisch!”

Inbraakveilig

U wilt uw huis goed beschermen tegen inbrekers. Dat is logisch, naast materiële schade heeft een inbraak, of u nu thuis bent of niet, grote impact op het leven van uw gezin. Doordat kunststof kozijnen niet groeien en krimpen blijft alles goed sluiten. De monteurs van Kunststofkozijn4U gebruiken daarnaast standaard het beslag dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig wonen. Geen inbreker die meer naar binnen komt.

Milieubesparend

Het wordt steeds belangrijker gevonden dat een woning milieubesparend is. U wilt immers niet bijdragen aan het steeds warmer worden van de aarde. De kunststof kozijnen van Kunststofkozijn4U zijn erg isolerend. Hierdoor is er minder energie nodig om uw huis warm te maken én te houden. Uiteindelijk is dit natuurlijk ook erg voordelig voor uw portemonnee. U stookt natuurlijk niet voor de buren.

Energie Kozijn

Kristian: “Het meest isolerende kozijn is het Energie Kozijn. Dankzij de extra diepe profielen van het Hollands Blok en Hollands Facet past er uitstekend triple glas in.  De isolatiewaarde van het 7-kamersysteem met aanslagdichting is zó goed dat dit kozijn valt onder ‘passief’ kozijn. Belangrijk voor wie nul-op-de-meter en energieneutraal wonen nastreeft.”

Meer dan 150 kleuren en structuren

Het zijn dus onderhoudsarme kozijnen én goed voor milieu en portemonnee. Voor het uiterlijk hoef je het ook zeker niet te laten, want deze kozijn lijken exact op hun houten variant. Zeker als u gebruikt maakt van een LIGNA structuur en de rechte hoekverbinding. Ook als u liever kozijnen heeft die juist niet op hout lijken kan u terecht bij Kunststofkozijn4U. Hun kozijnen zijn verkrijgbaar in meer dan 150 kleuren en structuren.

Tot 15 jaar garantie

Kunststof kozijnen hebben weinig onderhoud nodig. U hoeft ze nooit meer te schilderen! Mocht er toch wat gebeuren met uw kozijn, dan kunt u rekenen op de deskundigheid van Kunststofkozijn4U. Zij bieden tot vijftien jaar garantie op de kleur, structuur en montage op de door hen geplaatste kozijnen. Dit is uniek in het Noorden, waar de meeste leveranciers veel minder jaren garantie geven.

VKG-gecertificeerd

De ene kozijnleverancier is de andere niet. Om zeker te weten dat u met een betrouwbaar bedrijf zaken doet, kiest u voor een bedrijf dat lid is van het VKG keurmerk. Zo weet u zeker dat de producten én de monteurs aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen van het VKG voldoen.

Maar Kunststofkozijn4U gaat verder! Kristian: “We werken enkel met toeleveranciers die ook VKG gecertificeerd zijn. Dus behalve de kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn bijvoorbeeld ook onze leveranciers van hang- en sluitwerk en ventilatieroosters gecertificeerde partners.”

Bij Kunststofkozijn4U plaatsen ze hoogwaardige VKG-gecertificeerde kunststof kozijnen die exact lijken op houten kozijnen. Hiermee beschermt u uw gezin en spullen tegen inbraak, bespaard u energie (goed voor de planeet en uw portemonnee) en bespaard u uwzelf veel werk aan onderhoud. Benieuwd geworden? Bezoek de showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk of neem contact op via ons formulier.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp