Kunststofkozijn4U Kunststof kozijnen - showroom vol Kunststof kozijnen in Steenwijk Over ons en werken bij Kunststofkozijn4U vacature monteur

Brouwer4U kiest voor duurzame samenwerking

Brouwer4U uit Steenwijk breidt haar assortiment uit en levert onder de naam Kunststofkozijn4U nu ook Kunststof Kozijnen. Behalve veranda’s, carports, buitenzonwering en pelletkachels richten eigenaren Kristian en Monica Brouwer zich met hun team nu ook op isolerende en onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

Nu ook kunststof kozijnen in Steenwijk

Kristian: “Als ik een veranda plaats, loop ik steeds vaker tegen slecht onderhouden houten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien aan. Waar nodig adviseer ik in zulke gevallen een onderhoudsarme en duurzame variant.” De vraag naar isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme kozijnen nam zó sterk toe dat Kristian behoefte heeft gekregen aan een partner die hem hierin kan ondersteunen. Hij kan zich dan in alle rust op advies en verkoop richten.

Groot inkopen

Select Windows is dé organisatie die thuis is in kunststof kozijnen. Ze hebben met vele partners een landelijke dekking. “We kunnen dus met meerdere bedrijven groot inkopen en hoeven ons niet met randzaken te bemoeien. De klant profiteert natuurlijk mee van het feit dat we efficiënter, goedkoper én kwalitatief nóg beter kunnen werken,” belooft Kristian.

Showroom metamorfose

Het bedrijf verhuisde drie jaar geleden naar een nieuw pand aan de Korte Baan 20 in Steenwijk (naast Wildkamp). Daarna hebben we naast het pand extra grond gekocht om een showtuin aan te leggen. Nu alles in kannen en kruiken zit, hebben we besloten de showroom een metamorfose te geven. Vanaf half september staan alle producten opgesteld zodat bezoekers in onze vernieuwde showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk vrijblijvend inspiratie op kunnen doen.