Kunststofkozijn4U kunststof kozijnen - wie zijn wij eigenlijk? kunststof ramen in Showroom in Steenwijk Brouwer4U

Brouwer4U zorgt ervoor dat je er warmpjes bij zit

Ben je klaar met elke zomer die kozijnen schilderen? Kies voor het gemak van kunststof! Brouwer4U heeft een enorme keuze in isolerende en onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van het kwaliteitsmerk Select Windows. ‘Dit is dé leverancier van kunststof kozijnen in Nederland,’ vertelt Kristian Brouwer. ‘De stijlvolle kozijnen geven je woning altijd een verzorgd uiterlijk en blijven mooi.’

Kies voor gemak en duurzaamheid

Bijkomende voordelen zijn dat niet alleen je huis zijn waarde behoudt, maar ook zijn de kunststof kozijnen veiliger en worden ze aanbevolen in het kader van inbraakpreventie. De kozijnen van Select Windows zijn voorzien van het VKG keurmerk en staan onder kwaliteitscontrole van de Vereniging Kunststof Gevelelementen Industrie. En voor de prijs hoef je het echt niet te laten: Select Windows heeft veel partners en zodoende kunnen wij voordelig de kunststof kozijnen leveren. En er is ruim voldoende keuzemogelijkheid: je kunt kiezen uit maar liefst 150 verschillende kleuren, strak of voorzien van houtnerf, matte of metallic structuur. Voor elk type woning is er een passend kozijn te vinden en de kozijnen hebben voldoende ruimte voor dubbel glas, met een glasdikte vanaf 24 mm. De kozijnen op maat gemaakt in de Nederlandse fabriek van Select Windows en worden geplaatst door onze erkende vakmensen; je hebt er zelf geen omkijken naar!

Terrasoverkapping

Om het helemaal af te maken kan Brouwer4U ook zorgen voor bijbehorende zonweringen, om het ’s zomers lekker koel in huis te houden en verkleuring van je meubels te voorkomen. En ook complete terrasoverkappingen.  ‘Wij hebben een enorme keuze in houten en aluminium terrasoverkappingen. En allemaal worden ze in onze eigen werkplaats helemaal naar wens en op maat gemaakt, waarbij wij gebruik maken van het allerbeste en duurzame Douglas hout voor een warme uitstraling of voor een strakke look van de hoogste kwaliteit aluminium en glas. In een terrasoverkapping zit je heerlijk warm binnen, maar toch ook buiten. Zo kun je optimaal genieten van zonlicht en van je tuin, terwijl je behaaglijk binnen zit als het buiten koud is.

Pelletkachels en pellets

En als het buiten guur en koud is: wat is er dan gezelliger dan behaaglijk bij de warme kachel zitten? Ook daarvoor heeft Brouwer4U de oplossing. ‘Met een pelletkachel van ons breng je sfeer in je huis.  Pelletkachels zijn enorm populair en dat is niet voor niets,’ weet Kristian Brouwer. ‘Want naast sfeer brengen is de pelletkachel duurzaam en je bespaart er geld mee. Dat is ook mooi meegenomen.’ Brouwer4U heeft een enorme keuze in modellen, waaronder inbouw, strak, modern of romantisch en ook de pelletkachel CV is bij Brouwer4U verkrijgbaar. ‘Deze zijn ook op afstand te bedienen, via je mobiel of tablet. Je kunt de kachel zo programmeren dat je huis warm is als je thuiskomt. De pelletkachel CV is ook eenvoudig te installeren. Een schoorsteen is niet nodig, alleen een rookgaskanaal van 8 cm volstaat al. Zo kunnen onze CV pelletkachels ook geïnstalleerd worden in appartementen en woningen met meerdere verdiepingen. De pelletkachel CV is echt een aanrader, niet alleen vanwege het gemak, maar ook heb je geen fossiele brandstof of gas meer nodig en al onze pelletkachels vallen binnen de subsidieregeling. En de hiervoor benodigde pellets zijn uiteraard bij ons te verkrijgen.’

Kom langs in onze showroom voor advies op maat

In de showroom aan de Korte Baan 20 kun je geheel vrijblijvend volop inspiratie komen opdoen. De showroom is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.